TLAXCALA تلاكسكالا Τλαξκάλα Тлакскала la red internacional de traductores por la diversidad lingüística le réseau international des traducteurs pour la diversité linguistique the international network of translators for linguistic diversity الشبكة العالمية للمترجمين من اجل التنويع اللغوي das internationale Übersetzernetzwerk für sprachliche Vielfalt a rede internacional de tradutores pela diversidade linguística la rete internazionale di traduttori per la diversità linguistica la xarxa internacional dels traductors per a la diversitat lingüística översättarnas internationella nätverk för språklig mångfald شبکه بین المللی مترجمین خواهان حفظ تنوع گویش το διεθνής δίκτυο των μεταφραστών για τη γλωσσική ποικιλία международная сеть переводчиков языкового разнообразия Aẓeḍḍa n yemsuqqlen i lmend n uṭṭuqqet n yilsawen dilsel çeşitlilik için uluslararası çevirmen ağı

 04/06/2020 Tlaxcala, the international network of translators for linguistic diversity Tlaxcala's Manifesto  
English  
 Esther Vivas Έστερ Βίβας إستر فيفاس  
Author /   Esther Vivas Έστερ Βίβας إستر فيفاس
Esther Vivas Έστερ Βίβας إستر فيفاس
Biographies available: Español  Français  Português/Galego  Italiano  Català  English  عربي  Deutsch  Ελληνικά 

 


Esther Vivas Έστερ Βίβας إستر فيفاس

 

Esther Vivas i Esteve (Sabadell, 1975) és una activista i autora catalana de diversos llibres i publicacions sobre moviments socials, anticapitalisme i consum responsable.

Ha participat activamente en el moviment antiglobalització i antiguerra a Barcelona, així com en diferents edicions del Fòrum Social Mundial, el Fòrum Social Europeu i el Fòrum Social Català. Actualment treballa en temes de sobirania alimentària i comerç just.

Forma part de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Va ésser la cap de llista d'Izquierda Anticapitalista a les eleccions al Parlament Europeu de 2009.La llista va aconseguir 19.880 vots (0,13%) i cap escó, essent la dotzena candidatura més votada. El seu millor resultat el va obtenir en la província de Barcelona, on va aconseguir el 0,26% dels vots. Sobre el balanç de la candidatura, Vivas ha assenyalat que: “La candidatura del 7J ha estat “només un començament”, un primer pas per a seguir avançant en la construcció d'un nou projecte polític”.

És membre de la redacció de la revista Viento Sur i col·labora habitualment en mitjans de comunicació convencionals (Público) i alternatius (El Viejo Topo, The ecologist, Mientras tanto, Ecología Política, Diagonal, La Directa, Illacrua, América Latina en Movimiento (ALAI) i Kaos en la red, entre d'altres).

Forma part del Centre d'Estudis sobre Moviments Socials (CEMS) a la Universitat Pompeu Fabra, col·labora amb l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) a la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa a la Xarxa Consum Solidari.

Obres

  • Resistencias Globales. De Seattle a la crisis de Wall Street, Madrid: Editorial Popular, 2009.
  • Del campo al plato. Los circuitos de producción y distribución de alimentos, Barcelona: Icaria, 2009.
  • En pie contra la deuda externa, Barcelona: El Viejo Topo, 2008.
  • El futuro del Foro Social Mundial, Barcelona: Icaria, 2008.
  • Supermercados, no gracias, Barcelona: Icaria, 2007.
  • Cap on va el comerç just?, Barcelona: Icaria, 2006.
  • Mumbai. Foro Social Mundial 2004, Barcelona: Icaria, 2004.
  • Organitzacions, campanyes i moviments d'oposició al deute extern, Barcelona: Fundació Jaume Bofill, 2003.
URL: http://esthervivas.wordpress.com

URL of this page : http://www.tlaxcala-int.org/biographie.asp?ref_aut=461&lg_pp=ca


 All Tlaxcala pages are protected under Copyleft.