ده سال از آغاز عملیات ساختمانی تأسیسات مورد لزوم مسابقات فوتبال در قطر در 2022 می گذرد و ده سال است که سکوت در باره کشتاری که صورت می گیرد حاکم است. این کشتار مربوط به ده ها، صدها و هزاران کارگر هندی، پاکستانی، بنگال و سری لانکائی است که در شرایطی مانند برده داری کار می کنند. سازمان های حقوق بشر همواره از شرایط غیرانسانی و متوفیان بسیاری در مکان درحال ساخت گزارش کرده اند. اما از قرار معلوم این موضوع برای کسی مهم نیست. زیرا شمار کشته شدگان را فیفا و دول غرب بی اهمیت تلقی نموده یا حتّا ندید می گیرند. البته در این باره هیچ ارقام رسمی اعلام نگشته است. به همین جهت سازمانهای غیر دولتی و روزنامه نگاران فقط می توانند گمانزنی نمایند و آن نیز بر ارقامی که از جانب سفارتخانه های موطن کارگران مزبور مطرح می گردند متکی است.
سه شنبه گذشته روزنامه انگلیسی گاردین رقم سرگیجه آوری را در این رابطه قید نمود که در روزنامه های اکویپ و هومانیته نیز به زبان فرانسوی منتشر گشت. این رقم دستکم به 6500 متوفی از سال 2010 بدین سو می رسد( که معادل هفته ای 12 کشته عرض ده سال است). با اطمینان می توان گفت که در این ارقام کشورهایی که رقمی را ذکر نکرده اند مانند فیلیپین و کنیا بحساب نیامده اند.
در حالیکه دولت فرانسه در باره چپگرائی افراطی اسلامی خیالبافی می کند، باید بدین نکته توجه داست که فرانسه به عربستان سعودی تسلیحات صادر می نماید. این اسلحه ها در کشتار یمن بکار گرفته می شوند. فرانسه در این نیز اشکالی نمی بیند که در سازماندهی مسابقات فوتبال قطر مشارکت نماید که تجمعات مسرت بار آن بر گورهای دتسجمعی صورت می گیرند.
42 سال پیش طرّاحی بنام "آلِن لِکونس" پلاکارتی را برای افشای مسابقات جهانی قوتبال در آرژانتین طراحی نمود که دیکتاتور جانی، "ویدلا" آنجا بر حکومت می کرد. اکنون من با یادآوری آن مسابقه شرم آور فوتبال و برای بزرگداشت آلِن می خواهم طرح وی را مبنا قرار داده و این گور دستجمعی جدید را که قرار است با همدستی فیفا و دولت های ما نمایشگاه جشن های جدید گردد افشا نمایم .

آرژانتین: آیا استادیوم ها پاک هستند؟